sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Ilmakuva Humppilasta
 

Ajankohtaista

21.12.2023

Kunnanhallituksen kokouksen 18.12.2023 päätöstiedote

Kunnanhallitus päätti seuraavaa:

  • nimesi markkinointiryhmään toimikaudekseen kunnanvaltuuston puheenjohtajan, kunnanhallituksen puheenjohtajan, Tanja Leinosen, Kimmo Remeksen ja Maaret Thynellin. Työryhmän koollekutsujana on vt. kunnanjohtaja. Työryhmä järjestäytyy ja päättää kokouskäytännöistään. Elämänlaatu-, teknisen ja sivistyslautakunnan puheenjohtajalla on läsnäolo- ja puheoikeus markkinointityöryhmässä.
  • toimittaa Humppilan perussuomalaisten valtuustoryhmän aloitteen luontopolusta/ulkoilureitistä teknisen lautakunnan valmisteltavaksi. Vastuuvalmistelijana on tekninen johtaja.
  • Humppilan kunta alkaa valmistella lähtemistä yhteistyökumppaniksi mukaan seudulliseen nuorten työpajayhteistyöhön vuoden 2024 syksystä alkaen siten, että Humppila osallistuu loppuvuodesta 2024 rahoitushakuun sekä avaa vuonna 2024 neuvottelut tulevan yhteistyön sisällöstä. Humppilan kunnanhallitus käsittelee yhteistyösopimuksen erikseen valmistelun pohjalta, jos rahoitus varmistuu. Humppilan kunnanhallitus käsittelee lopullisesti yhteistyön sisällön ja valitsee edustajan säätiön hallitukseen rahoituksen varmistuttua.
  • työntekijöitä, viranhaltijoita ja luottamushenkilöitä muistetaan muistamisohjeen mukaisesti vuonna 2024. Uuden muistamissäännön mukaisesti huomioidaan myös 75 ja 85 vuotta täyttäviä henkilöitä.
  • vuoden 2023 yhdistysavustusten lisähaussa yhdistysavustusten myöntämisestä anottujen avustusten mukaisesti: Humppilan Veikot 1 000, Partiolippukunta Humppilan Ilvespojat ry 600 ja Humppilan Kulmakunnat ry 1 250 euroa.
  • seuraava kunnanhallituksen kokous on torstaina 4.1.2024.

Lisätiedot:

Antti Ahonen
Vt. kunnanjohtaja
puh. 044 706 4447
antti.ahonen@humppila.fi

 

Jaa sisältö

x