Kunnan vuokra-asunnot

Vuokra-asuntoa etsivä voi tiedustella vuokra-asuntoa kunnalta. Kunnan omistamat vuokra-asunnot ovat useimmiten valtion tuella rakennettuja vuokra-asuntoja, joihin sovelletaan laissa säädettyjä asukasvalintakriteerejä.  Kunnilla ei ole lakisääteistä velvollisuutta tarjota kuntalaisilleen vuokra-asuntoja, mutta kunnan tehtäviin kuuluu asunto-olojen kehittäminen alueellaan.

Humppilan kunnan vuokratalot: 

Toimintaohjeet:

Vuokra-asuntoa hakiessa täytä tästä sähköisesti asuntohakemus. Hakemuksen liitteeksi tarvitaan todistus/todistukset hakijan/hakijoiden nykyisistä kuukausituloista sekä verotustodistus viimeksi toimitetusta verotuksesta. Muita liitteitä hakijat voivat lisätä hakemukseen tilanteensa mukaan. Asunnon tarve on myös syytä perustella hakemuksessa. Ilman liitteitä toimitettuja hakemuksia ei käsitellä. Tarkistamme myös luottotiedot. Pyrimme käsittelemään hakemukset mahdollisimman pian ja otamme yhteyttä, kun hakemus on käsitelty.

Tarvittaessa pystyt tulostamaan hakemuksen lopussa olevasta kohdasta "Lataa PDF-muodossa". Hakemuslomakkeita saa myös paperisena kunnanvirastolta. Vanhan asuntohakemuksen löydät täältä. 

Muuttaessasi kunnan asuntoon, saat täytettäväksi muuttotarkastusilmoituksen. Lomakkeeseen merkitään ennen muuttamista havaitut viat ja puutteet, mutta vain asumista todella haittaavat korjataan. Lomake palautetaan kahden viikon kuluessa sopimuksen alkamisesta. Voit täyttää ilmoituksen sähköisesti täällä.

Kunnan asunnoissa on kahden kuukauden takuuvuokra, joka tulee olla suoritettuna ennen avainten luovutusta.

Irtisanomisaika kunnan vuokra-asunnoissa on seuraavan kokonaisen kuun loppuun. Tulosta tästä irtisanomislomake tai täytä sähköisesti.

 

Lisätietoja hakemisesta: Hallintosihteeri puh. 044 706 4437

 

Vuokratalojen kiinteistöhuolto

Päivystys 24h
puh. 050 5521 078 Kedon Talohuolto Oy.                                                                 Vikailmoitukset virka-aikana 0400 680 212 tai huolto@kedontalohuolto.fi

Vuokratalojen isännöinti

vuokralaskutus
Toijalan Tilitoimisto, isännöitsijä Mika Rajala 050 5555 867