sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Ilmakuva Humppilasta
 

Laskutusosoitteet

Tulostettava pdf »

Humppilan kunta toivoo laskut ensisijaisesti verkkolaskuina. Humppilan kunnan Y-tunnus: 0146456-0

OVT-tunnus / verkkolaskuosoite:

OVT-tunnus: 003701464560
Verkkolaskuoperaattorimme: CGI Suomi Oy
Välittäjätunnus (operaattoritunnus): 003703575029

Mikäli ette vielä lähetä verkkolaskuja, tulee paperilaskut lähettää osoitteella:

Humppilan kunta
PL 818
00074 CGI

Mikäli laskuttaja lähettää laskuja sähköpostilla, niin ne tulee toimittaa PDF-formaatissa tulkittavaksi jompaankumpaan seuraavista osoitteista: ostolaskut.fi@cgi.com tai purchaseinvoices.fi@cgi.com.

Laskulomakkeella tulee olla osoite PL 818, 00074 CGI

Yksi sähköposti voi sisältää useita PDF-tiedostoja (max 10 kpl), mutta yhdessä PDF-tiedostossa tulee olla vain yksi lasku ja siihen mahdollisesti kuuluvat liitteet. PDF-tiedostossa pitää olla samat osoitetiedot kuin paperilaskulla.

Laskutusosoitteisiin ei saa lähettää muuta aineistoa kuin laskuja liitteineen. Muu materiaali tulee lähettää osoitteella Humppilan kunta, Kisakuja 2, 31640 Humppila.

Huomioitavaa laskutuksessa

Alv-lainsäädännön vaatimien tietojen lisäksi Humppilan kunnalle lähetettävissä laskuissa tulee olla niiden käsittelyssä tarvittavia tietoja: tilaajan osasto, nimi tai tilaajan tilauksen yhteydessä antama tilausviite.

Itsenäisen yrittäjän (toiminimi, yksityishenkilö) tulee toimittaa YEL-todistus, ilmoitus puuttuvasta yrittäjän eläketurvasta tai todistus eläkkeellä olosta ensimmäisen laskutuskerran yhteydessä ja sen jälkeen vuosittain.

Humppilan kunnalla ei ole käytössä AVL 8 c §:ssä säädetty rakentamispalvelujen käännetty arvonlisäverovelvollisuus, joten laskut tulee toimittaa arvonlisäverollisina.

 

Jaa sisältö

x