sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Ilmakuva Humppilasta
 

HAE TALKOOLAISEKSI KASARIFESTIVAALEILLE!

Haluatko osaksi Suuren Kasarifestivaalin tunnelmaa ja festivaalin toteuttamista? Suuren Kasarifestivaalin talkoohaku on nyt auki! Linkki hakemukseen löytyy sivun lopusta, tutustuthan kuitenkin ensin siihen, mitä talkoolaisuus Kasarissa pitää sisällään.

Huomioithan, että kaikkien talkoolaisten on oltava täysi-ikäisiä viimeistään ennen festivaalin alkamista 30.5.2024.

Mitä on tal­koo­lai­suus?
Talkootoiminta on vapaaehtoista toimintaa, josta ei makseta rahallista korvausta tai palkkaa – talkootyö ei siis ole sama asia kuin palkkatyö. Talkootehtävät ovat ohjattuja, eivätkä vaadi erillistä koulutusta tai ennakko-osaamista. Talkoolaiset saavat talkootodistuksen.

TALKOOTEHTÄVÄT KASARILLA

  Esimerkkejä talkootehtävistä:

  Parkkipaikkaohjaus ja lipuntarkastus 

  Parkkipaikkaohjaajat ja lipuntarkastajat ovat festarikävijöiden ensimmäinen kosketus festivaalialueeseen! Liput tarkastetaan pääportilla, jossa järjestyksenvalvojat suorittavat myös turvatarkastukset. Tehtävään perehdytetään ja tapahtuman järjestäjän henkilökuntaa on koko ajan paikalla auttamassa. Parkkipaikkaohjaajat huolehtivat, että parkkipaikka täytetään järjestyksessä ja liikkuminen alueella on turvallista. Tämä talkootehtävä sopii asiakaspalveluhenkisille, iloisille tyypeille ja käy hyvin myös ensikertalaisille!

  Kierrätys ja siivous

  Kierrätys- ja siivoustiimiläiset pitävät huolen siitä, että Lassarin ympäristö pysyy festivaalin aikana puhtaana ja viihtyisänä. Roskien kerääminen, asiakkaiden ohjeistaminen ja kierrättäminen tehdään ohjatusti joko pareittain tai ryhmässä. Tämä tehtävä sopii erinomaisesti kenelle tahansa, mutta varsinkin niille talkoolaisille, jotka haluavat päästä liikkumaan ympäri festarialuetta vuoronsa aikana.

  Järjestyksenvalvonta

  Kasarilla toimii kymmeniä järjestyksenvalvojia takaamassa festivaalikävijöiden turvallisuutta. Ammattilaisten rinnalle otamme avuksi myös järjestyksenvalvojatalkoolaisia: järjestyksenvalvonnan tehtävä on ennen kaikkea asiakaspalvelua, ja liittyy useimmiten esimerkiksi kulunvalvontaan ja asiakkaiden neuvontaan ja kohtaamiseen. Sinulla ei tarvitse välttämättä olla järjestyksenvalvojakorttia, mutta tietenkin siitä on etua!

  Asiakaspalvelutehtävät

  Festivaalialueelta löytyy monia erilaisia palveluita, kuten mm. infopisteet, VIP-asiakkaiden sekä backstage-palvelut. Näihin kohteisiin tarvitaan talkoolaisia, jotta asiat ja tilat pysyvät järjestyksessä ja palvelu pelaa. Näissä tehtävissä tärkeintä on positiivinen asenne ja ystävällisyys. Asiakaspalvelijat ovat osa kävijöiden ikimuistoista festarikokemusta!

  Aputiimi

  Kun jossain alueella tarvitaan apukäsiä, aputiimi rientää hätiin! Aputiimiin valitsemme talkoolaisia, jotka sopivat monenlaisiin hommiin ja ovat valmiita omaksumaan uutta lyhyessäkin ajassa. Saatat avustaa jossakin talkootehtävässä ruuhkahuipun aikaan tai auttaa talkootiimin työntekijöitä yksittäisissä tehtävissä. Jokaisen aputiimiläisen vuoro on erilainen!

  Konkaritalkoolaiset

  Mikäli olet jo kokenut konkari, voit hakemuksessasi ilmoittaa halukkuudestasi konkaritalkoolaisuuteen! Konkaritalkoolaiset ohjeistavat ja neuvovat muita talkoolaisia eri tehtävissä. Olemme konkaritalkoolaiseksi haluaviin yhteydessä erikseen ja kerromme lisää!

  Anniskelu- ja ruokaravintolat

  Anniskelu- ja ruokaravintoloissa talkoilu sopii kohtaamisista ja tapahtumarikkaasta ympäristöstä kiinnostuneille, reippaille ja omatoimisille talkoolaisille! Anniskelu- ja ruokaravintoloiden ammattilaisten tukeksi tarvitaan myös talkoolaisia. Tehtäväsi voi sisältää esimerkiksi kassatehtäviä ja muuta asiakaspalvelua tai pisteiden siisteydestä ja tarvikkeista huolehtimista. Tarve näihin tehtäviin määräytyy anniskelu- ja ruokayritäjien toimesta.

  Muut tehtävät

  Kasarilla on tarjolla myös monia pienempiä talkootehtäviä, joten kerro hakemuksessa rohkeasti osaamisestasi tai mielenkiinnonkohteistasi. Myös pienempiä, yksittäisiä asiakaspalvelutehtäviä on paljon! Täytäthän hakemuksesi huolellisesti!

  NÄIN HAET TALKOOLAISEKSI

  Täytä alla oleva lomake. Olemme sinuun yhteydessä  mahdollisimman pikaisesti.

  Hae talkoolaiseksi

  Mikäli sinulle herää kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä!

   

  Jaa sisältö

   

  Sponsorointimallit yrityksille

   

  Antti Ahonen
  Kunnanjohtaja
  puh. 044 706 4447
  antti.ahonen(at)humppila.fi

   
  x