aa
 
 

Tontit


Tontteja myytävänä

Kenni – luontoa kunnioittaen!

Kennin asuinalueen kaavoitus perustuu luontoselvitykseen ja kaavan johtavana ajatuksena on ollut turvata luonnon monimuotoisuuden säilyminen. Suunnittelussa on huomioitu mm. liito-oravien ja muurahaisten kulkureitit.Luonnonläheinen asuinalue tarjoaa asukkailleen virikkeellisen ympäristön – lenkkeily-, marjastus- ja sienestysmaastot aukeavat suoraan kotiovelta.

Puustoiselta harjulta on kävelymatka palveluihin. Kennin alueen asuintontit ovat kooltaan   1 500–2 500 m2. Kennin kaavakartta (pdf).

Lisäksi ympäri kuntaa löytyy yksittäisiä tontteja, joita esitellään sopimuksen mukaan.

Kysy lisää:

Jari Keskitalo
Kunnanjohtaja
Puh. 044 706 4447
jari.keskitalo@humppila.fi


Yksityisten tarjoamia tontteja

Kangasniementien varressa Tourunkulmalla metsäinen rakennuspaikka noin 1 ha idyllisessä maalaismaisemassa. Myydään joko yhtenä tai kahtena tonttina. Kunnan vesijohto tulee n. 300 m päähän. Tied. Eeva Nurmi puh. 0400 428 629.

Mäkimaantiellä komeita rinnetontteja. Tontit sijaitsevat keskustan tuntumassa kauniissa puustoisessa rinteessä. Ulkoilu- ja marjamaastot aukeavat heti omalta tontilta. Tontit ovat kooltaan n. 1 500 mja heti rakennettavissa. Kysy lisää Humppilan Osuuspankista. Mäkimaantien kaavakartta (pdf).

Kumpula
Metsäisellä rinnealueella hyvien kulkuyhteyksien varrella yhdeksän tonttia kooltaan 3220-4580 m2. Sijainti 2- ja 9-teiden läheisyydessä, 4 km Lasitehtaan ostoskeskukselta. Tontit valmiiksi lohkottu ja jokaisen tontin rajalla vesi-, viemäri- ja sähköliittymävalmius. Kaava mahdollistaa rakentamisen sekä ympärivuotiseen, että vapaa-ajan käyttöön. Hinnat alkaen 4,50 €/m2. Mahdollisuus myös koko alueen ostamiseen. Lisätietoa http://www.fiilismarket.fi/myytavat-tontit

 
 


HUMPPILAN KUNNAN OMISTAMIEN ASUNTOTONTTIEN HINNAT

                                                                                                                     erotettuna      erottamattomana 

Kerrostalotontit      7,00 €/m2*                    6,00 €/m2* 

Rivitalotontit           6,00 €/m2*                    4,50 €/m2*

Omakotitalotontit  5,00 €/m2*                    3,00 €/m2*

* tontit 1.7.2019 - 31.12.2020 välisenä aikana puoleen hintaan!

Poikkeuksena edelliseen 

Lisäksi tontilla olevasta puustosta peritään käypä hinta.