sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Ilmakuva Humppilasta
 

Ajankohtaista

12.12.2023

Kunnanhallituksen kokouksen 4.12.2023 päätöstiedote

Kunnanhallitus päätti seuraavaa:

  • avata yhdistysavustusten lisähaun koskien juhlavuositapahtumatoimintaa. Haku avataan 5.12.2023 ja jatkuu 15.12.2023 kello 15 saakka. Yhdistys hakee avustuksen kunnan sivuilta löytyvällä sähköisellä lomakkeella.
  • esittää kunnanvaltuuston hyväksyttäväksi Humppilan kunnan talousarvion 2024 ja taloussuunnitelman 2024-2026.
  • ehdottaa valtuustolle, että se päättää hyväksyä Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän purkamisen omalta osaltaan, hyväksyy liitteenä olevan purkusopimusluonnoksen sekä valtuuttaa kunnanhallituksen tekemään sopimuksiin tarvittavat tarkennukset. 
  • henkilöstön pitämistä palkattomista vapaista maksetaan yksi palkallinen vapaapäivä viittä palkatonta vapaata kohti. Viisi palkatonta vapaapäivää tulee kerätä vuoden 2024 aikana.
  • lauantai ja sunnuntai myönnetään palkallisena, jos työntekijä/viranhaltija anoo palkatonta vapaata kokonaisen työviikon maanantaista perjantaihin tai, jos työntekijä/viranhaltija anoo palkatonta vapaata perjantain ja seuraavan maanantain.
  • työntekijän/viranhaltijan kuukausipalkasta vähennetään vain palkattomaksi anottujen työpäivien ajalta kertyvä palkkasumma. Edellyttää, etteivät edellä mainitut vapaapäivät aiheuta henkilöstökulujen, kuten lomapalkkavelan tai sijaiskustannusten nousua toisaalla ja että vapaiden pitäminen sovitaan esimiehen kanssa järjestettäväksi siten, että poissaolosta on työnteolle mahdollisimman vähän haittaa.

  

Lisätiedot:

Antti Ahonen
Vt. kunnanjohtaja
Puh. 044 706 4447
antti.ahonen@humppila.fi

 

Jaa sisältö

x