sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Ilmakuva Humppilasta
 

Ajankohtaista

28.11.2023

Kunnanhallituksen kokouksen 20.11.2023 päätöstiedote

Kunnanhallitus päätti seuraavaa:

  • esittää kunnanvaltuustolle, että valtuusto päättää Humppila-stipendin käyttöönotosta juhlavuonna, mutta pysyväksi käytännöksi. Humppila-stipendi voi kohdistua sekä urheiluun ja liikuntaan, tieteeseen, taiteeseen ja muuhun kulttuuriin sekä muuhun tärkeäksi, merkittäväksi katsottuun humppilalaisten toimintaan. Stipendiä voivat hakea sekä yksityishenkilöt että yhteisöt, ja kunnanhallitus määrittelee tarkemmat muodot, vuosittaiset summat ja aikataulun.
  • Humppilan kunnan osalta irtisanoa kotoutumispalvelujen seudullista järjestämistä koskevan yhteistyösopimuksen ja oikeuttaa kunnanjohtajan ilmoittamaan irtisanomisesta muille sopijaosapuolille. Oikeuttaa vt. kunnanjohtajan ja hallintojohtajan jatkamaan neuvotteluja seudullisen kotouttamon kanssa ratkaisuvaihtoehdoista ja valmistelemaan Humppilan kunnan puolesta esityksen seudulliselle kotouttamolle ratkaisusta, jolla Humppilan kunnan taloudellinen velvoite seudullisesta sopimuksesta saadaan tuntuvasti kohtuullistettua. 
  • antaa Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle Humppilan kunnan lausunnon palveluverkkoselvityksestä.
  • Humppilan kunnan osalta irtisanoa toisen asteen koulutuksen järjestämistä koskevan yhteistyösopimuksen ja oikeuttaa kunnanjohtajan ilmoittamaan irtisanomisesta muille sopijaosapuolille.
  • vakinaistaa siivooja Pipsa Rajalan määräaikaisen siivoojan toimen nykyisin työsuhteen ehdoin 1.1.2024 alkaen, koska tehtävään on pysyvä tarve.
  • Humppilan kunnanvirasto on kiinni 5.12., 27.12.-29.12.2023 sekä 2.1.-5.1.2024.
    Lisäksi perjantaina 24.11.2023 sekä perjantaina 15.12.2023 kunnanvirasto palvelee viraston työntekijän kanssa erikseen sovittaessa.
  • valtuustoinfo talousarviosta on valtuustosalissa tiistaina 28.11. klo 18 ja kunnanhallitus maanantaina 4.12. klo 17.

 

Lisätiedot:

Antti Ahonen
Vt. kunnanjohtaja
Puh. 044 706 4447
antti.ahonen@humppila.fi

 

Jaa sisältö

x