sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Ilmakuva Humppilasta
 

Ajankohtaista

26.06.2023

Kunnanhallituksen kokouksen 19.6.2023 päätöstiedote

KUNNANHALLITUS PÄÄTTI 

  • valtuuttaa vt. kunnanjohtajan neuvottelemaan kolmen vuoden mittaisesta hankkeesta joukkoliikenteen tehostamisesta välillä Forssa-Jokioinen-Humppila kolmeksi vuodeksi Jokioisten ja Forssan kuntien kanssa. Tavoitteena on neuvotteluissa löytää yhteinen malli hankkeen toteuttamisen järjestelyistä, ajankohdasta sekä kustannusjaosta.
  • hyväksyä vuoden 2024 talousarvion ja vuosien 2024-2026 taloussuunnitelman laadintaohjeen.
  • antaa kaavatien rakentamista koskevassa asiassa seuraavan vastauksen:
     Asiassa on tarkoituksenmukaista käynnistää alueen asemakaavan tarkastelu maankäytöllisten ratkaisujen ajantasaisuuden selvittämiseksi siten, että asemakaavan ajanmukaisuus arvioidaan ja tämän jälkeen kunnanhallitus päättää jatkotoimenpiteistä, kuten mahdollisesta asemakaavan tarkistamisesta, katusuunnitelman laatimisesta sekä kadunpitopäätöksestä. Tavoitteena on varmistaa tarkoituksenmukainen ja toimiva maankäyttö sekä hallinnollisten resurssien optimaalinen käyttö. 
  • että Humppilan kunta lähtee kehittämään ja edistämään ns. Pajatienliittymää yhteistyössä Uudenmaan Ely-keskuksen kanssa sekä perustaa maankäytön kehittämiseen osallistuvan valmistelevan työryhmän, johon valittiin Reija Kaario, Marita Ketola, Kimmo Remes, Mika Paavilainen ja Kari Ahola, joka toimii työryhmän puheenjohtajana ja kokoonkutsujana. Työryhmässä teknisen lautakunnan edustajana on lautakunnan puheenjohtaja Juha Laaksonen.
  • että kunta ei käytä etuostolain mukaista etuosto-oikeutta todetun kiinteistökaupan osalta koskien kiinteistöjä 103-401-1-631 Piilopirtti ja 103-402-57-1 Brittilä. 
  • että Humppilan kunta eroaa Kulttuuriyhdistys Kuviosta ja jää pois kaikesta LEKA-toimintaan liittyvästä yhteistyöstä koska jäsenyys ja toiminta eivät vastaa kunnan niille asettamia tavoitteita sekä kehottaa omia edustajiaan Kulttuuriyhdistys Kuvion luottamustehtävissä pyytämään eroa yhdistyksen luottamustehtävistä.
  • myöntää anotut lainanlyhennysvapaat As Oy Humppilan Kaartokalliolle, As Oy Humppilan Kalliorinteelle ja As Oy Humppilan Kalliopuistolle vuoden 2023 ajaksi, yhtiöihin pitkällä ajalla kertyneiden hoito- ja kunnostustöiden suorittamisen ja talousvajeen vuoksi. Samalla kunnanhallitus päätti, että mainituilla yhtiöillä on tarvittaessa mahdollisuus 1-4 ylimääräisen hoitovastikkeen perimiseen omistajalta vuosien 2023 ja 2024 aikana. 

  

Lisätiedot: 

Antti Ahonen
Vt. kunnanjohtaja
Puh. 044 706 4447
antti.ahonen@humppila.fi

 

Jaa sisältö

x