sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Ilmakuva Humppilasta
 

Ajankohtaista

12.06.2023

Kunnanhallituksen kokouksen 5.6.2023 päätöstiedote

KUNNANHALLITUS PÄÄTTI 

  • että hankinta koskien huoltorakennuksen rakentamista kilpailutetaan liitteen mukaiselle tilaratkaisulle siten, että kilpailutus toteutetaan avoimella menettelyllä ja tarjouspyyntö julkaistaan Humppilan ilmoitustaululla, sähköisellä ilmoitustaululla sekä julkisten hankintojen ilmoituskanava Hilmassa.
  • hyväksyä, että ns. Pajatien liittymää lähdetään kehittämään alkuperäisen päätösehdotuksen suuntaisesti, mutta seuraavassa kunnanhallituksessa palataan vielä hankkeeseen yksityiskohtien osalta.
  • esittää LounaPlussa ry:n hallituksen varsinaiseksi jäseneksi vt. kunnanjohtaja Antti Ahosta ja varajäseneksi kulttuurikoordinaattorin sijaista Maria Valtaa. Toissijaisena vaihtoehtona, tasa-arvonäkökulman edellyttäessä, vaihtoehtoisesti kulttuurikoordinaattorin sijainen Maria Valtaa varsinaiseksi jäseneksi ja vt. kunnanjohtaja Antti Ahosta varajäseneksi. Esittää Kiinteistö Oy Humppilan Yritystie 4:n hallitukseen Susanna Hokkasen tilalle vt. kunnanjohtaja Antti Ahosta.
  • hyväksyä Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän ehdotuksen yhteisen valmistelijan palkkaamisesta TE2024 -työhön määräaikaiseen tehtävään 1.8.2023 - 31.7.2025 edellyttäen, että kaikki tehtävän palkkakustannukset jaetaan seudun kuntien väkilukujen mukaisessa suhteessa.
  • kunnan yhteensä 4 009,86 euron saatavien kirjaamisesta luottotappioihin. Saatavien perintää jatketaan.
  • että kunta ei käytä etuostolain mukaista etuosto-oikeutta todetun kiinteistökaupan osalta koskien kiinteistöjä 103-403-5-100 Lehtihovi, 103-402-6-497 Tapiola sekä 103-402-6-514 Väinölä. 
  • valita vuosijuhlatoimikuntaan seuraavat henkilöt: Markku Niininen, Marita Ketola, Marcia Partanen, Kari Ahola, Johanna Valtanen, Tanja Leinonen ja Anssi Lepistö. 
  • että kunta maksaa kesäkuun 15. päivänä 467 euron kertapalkkion niille kunnan työntekijöille tai viranhaltijoille, jotka täyttävät sopimuksessa mainitun työssäoloehdon. Lisäksi KVTESin liitteen 5 ja OVTESin osio G:n piirissä oleville, kuten varhaiskasvatuksen henkilöstölle) maksetaan erillinen kertapalkkio. Tämä kertapalkkio on eri liitteiden tarkoittamille henkilöille 120 ja 150 euroa. 
  • että valtuuston ja kunnanhallituksen seminaarien, infojen ja mahdollisten iltakoulujen ajankohdasta, paikasta ja järjestelyistä päättää kyseisen toimielimen puheenjohtaja. Käytäntönä on, että infot ja seminaarit ovat sisäisiä kokoontumisia. 

 

Lisätiedot: 

Antti Ahonen
Vt. kunnanjohtaja
Puh. 044 706 4447
antti.ahonen@humppila.fi

 

Jaa sisältö

x