sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Ilmakuva Humppilasta
 

Ajankohtaista

23.03.2020

Ohjeet ikäihmisille ja riskiryhmille mikäli tarvitset neuvoa tai apua kaupassa/apteekissa käynnissä


Humppilan kunta ja FSHKY

Mikäli tarvitsette ohjausta ja neuvontaa muissa kuin terveyteen liittyvissä asioissa, voitte ensisijaisesti olla yhteydessä Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän ikäihmisten palveluohjaukseen. Neuvontapiste Wiisarin puhelinnumero on 03 4191 6148. Voitte soittaa neuvontapisteeseen arkisin klo 8-14. Voitte myös jättää viestin, niin neuvontapisteestä soitetaan teille takaisin.    

Voitte ottaa yhteyttä myös kunnan neuvontaan p. 044 706 4419 tai neuvonta@humppila.fi, jos tarvitsette asiointiapua kauppaan tai apteekkiin poikkeustilanteen aikana.


Humppilan Veikot

Yhteisöllisyys ja yhteen hiileen puhaltaminen sekä yhdessä tekeminen ovat olleet se kivijalka minkä varaan Humppilan Veikot on nojannut aina. Humppilalaiset ovat tukeneet meitä niin hyvinä kuin huonoina hetkinä. Nyt on meidän vuoromme vastaavasti auttaa Humppilalaisia.

Jos kuulut ikäsi tai terveydentilasi vuoksi koronaviruksen riskiryhmään ja kaupassa käynnit huolettavat sinua mahdollisen tartunnan osalta, niin ota yhteyttä, haluamme auttaa sinua. Yhteydenotot: Markus Seuranen 050-324 8282 tai markus.seuranen@gmail.com


Taksit Nikkanen Oy

Mikäli sinä tai läheisesi tarvitsette kauppa-apua, ole yhteydessä 0400-304 240. K-citymarket Forssa kerää ostokset ja voimme näinollen sopia "kimppahaun" esim. kaksi kertaa viikossa ja saada näin kuljetuskustannukset kohtuulliseksi.

Ensimmäinen noutopäivä tiistaina 24.3. klo 12-16, eli tilaus tehtävä tiistaina klo 8.00 mennessä ja tähän on ilmoittautunut ystävällinen "kyytikummi", joka on lupautunut maksamaan koko kuljetuksen. Tilausta tehdessäsi muistathan mainita lisätiedot kohtaan, että tilauksen noutaa Taksit Nikkanen Oy, Humppila.

 

Jaa sisältö

x