sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Ilmakuva Humppilasta
 

Ajankohtaista

19.11.2018

Vuoden urheilijat ja kunnon kuntalainen

On taas aika ehdottaa vuoden urheilijoita ja kunnon kuntalaista. Tänä vuonna palkitaan vuoden urheilija, tyttö-ja poikaurheilija sekä kunnon kuntalainen.

Humppilan kunta palkitsee menestyneitä urheilijoita vuosittain. Elämänlaatulautakunta jakaa vuoden parhaille urheilijoille stipendirahaa.  Lisäksi elämänlaatulautakunta valitsee Kunnon kuntalaisen. Stipendien saajia ja Kunnon kuntalainen -tunnustuksen saajia saavat ehdottaa urheiluseurojen lisäksi myös kuntalaiset.

Kunta palkitsee menestyneitä oman kunnan urheilijoita seuraavin kriteerein:

  • urheilijan on oltava kirjoilla Humppilan kunnassa
  • palkintoon oikeuttaa hyvä sijoittuminen lajin pm-, SM- tai sitä korkeamman tason kisoissa tai urheilija edustaa Suomea lajinsa PM-, EM-, MM- tai Olympiakisoissa tai lajinsa maaottelussa
  • huomioidaan sarjat 15-vuotiaista alkaen

Lisäksi palkitaan vuoden tyttö- ja poikaurheilija. Valintaan vaikuttavat mm. menestys, urheilullisuus, positiivisuus ja terveelliset elämäntavat.

Kunnon kuntalainen -tunnustuksella halutaan nostaa kunto-, harraste- ja terveysliikunnan arvostusta ja edistämistä. Kunnon kuntalaiseksi voidaan valita henkilö, joka esimerkillään edistää liikunnan harrastamista ja muita terveitä elämäntapoja.

Ehdotukset perusteluineen voi lähettää toimistosihteerille tiia.reiman@humppila.fi 15.12.2018 mennessä.

 

Jaa sisältö

x