sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Ilmakuva Humppilasta
 

Ajankohtaista

12.03.2024

Humppilan kunta kilpailuttaa: Linja-autoliikenteen syöttöliikennehanke JUBILEE LINE - 25 kuukautta, Humppila-Jokioinen-Forssa-Tammela-välillä


HANKINTAILMOITUS


Humppilan kunta kilpailuttaa:

Linja-autoliikenteen syöttöliikennehanke JUBILEE LINE - 25 kuukautta, Humppila-Jokioinen-Forssa-Tammela-välillä

Hankintailmoitus­tyyppi:

Erityisalahankinta, EU-kynnysarvon alittava


Tarjousten määräaika:

30.3.2024 16:00 (UTC+02:00)


Kuvaus

Humppilan kunta kilpailuttaa linja-autoliikenteen uudella JUBILEE LINE -linjalla, 25 kuukauden ajaksi, 1.5.2024-31.5.2026. Kyseessä on erityisalojen hankintalain mukainen EU-kynnysarvon alittava kilpailutus.

Linja kulkee Tammelan kunnantalolta Forssan Lyseon pysäkin kautta, Jokioisten linja-autoaseman ja Minkiön kautta Humppilan asemalle ja Humppilan Lasille. Hinnoittelu on bruttohinnoittelu. Linjan hinta on 5 euroa per suunta, ja ladattavalla matkakortilla tehtyjä matkoja tuetaan erikseen kunnallisella alennushinnalla.

Tavoitteena on, että linja voi alkaa liikennöidä 1.5.2024, ja liikennöinti kestää 25 kuukautta.

JUBILEE LINE -matkaketju on syöttöliikenteen matkaketju, jossa linja-autoyhteys kulkee joka päivä aamusta iltaan, hyvin edullisella, kunnallisesti tuetulla hinnalla, lähtien Tammelan keskustataajamasta, kulkien Forssan keskustan läpi ja Jokioisten taajaman läpi, Minkiön sekä Luonnonvarakeskus LUKE:n ohi ja sitten Humppilan vilkkaalle ja tärkeälle juna-asemalle sekä vielä lopuksi Humppilan Lasin asemalle. Ja sen jälkeen aina takaisin samaa reittiä.

Sunnuntaina ja pyhinä ensimmäinen vuoro lähtee Tammelasta vasta 11.45 aamupäivällä, arkisin ja lauantaisin kello 06.45. Illalla viimeinen vuoro lähtee joka päivä Humppilan Lasilta kello 22.02.

Arkisin ja lauantaisin ensimmäinen vuoro lähtee Tammelan kunnantalolta aina kello 06.45. Ensimmäinen vuoro saapuu Humppilan Lasille kello 07.40. Takaisin ensimmäinen vuoro lähtee Humppilan Lasilta kello 07.50, ja on Tammelan kunnantalolla kello 08.42.

Reitti kulkee Tammelan kunnantalolta Forssan keskustan läpi Jokioisiin siten, että reitti kulkee Forssan Lyseon pysäkin ohi ja Jokioisten linja-autoaseman ohi, Minkiön kautta Humppilan asemalle ja edelleen Humppilan Lasille. Tämän jälkeen takaisin samaa reittiä.

Arkisin välissä on tunnin taukoja kaksi: auto saapuu Tammelan kunnantalolle kello 10.42 ja lähtee takaisin taas klo 11.45, ja auto saapuu Tammelan kunnantalolle kello 19.42, ja lähtee takaisin Humppilaa kohti kello 20.45. Viimeinen vuoro lähtee Humppilan Lasilta kello 22.02.

Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä ensimmäinen vuoro lähtee kello 11.45, ja viimeinen takaisin päin kello 22.02.


AUTOKALUSTOSTA:

Linja-autojen tulee liikennöintiaikana olla korkeintaan 8 vuotta vanhoja autoja, joihin mahtuu ainakin 22 henkeä.

Maksutapoina matkakortti (ladattava, kunnallisesti tuettu alennushinta) sekä käteinen tai seutulippu. Kunta saa lipputulot, yrittäjä bruttokorvauksen.

Uudenmaan ELY vastaa pääasiallisesti oman toimivalta-alueensa seudullisen joukkoliikenteen hankinnasta.

Jubilee Line -hankinnassa Humppilan kunta on kuitenkin esittänyt, ja saanut ELY-keskukselta luvan, että se sekä muut mahdollisesti mukana hankkeessa olevat kunnat voisivat yhdessä toteuttaa tämän juhlavuoden bruttoliikenteen kilpailutuksen.

Liikenteen hankkimisella on kiire alkuvuoteen 2024, jolloin Humppilassa vietetään kunnan 150-vuotisjuhlaa. Humppilan kunta tahtoo käynnistää hankkeen viimeistään toukokuun alusta 2024.

Kiireellisyys juhlavuositoiminnasta johtuen on perusteena lyhyemmälle kilpailutusajalle. Vähintään 15 vuorokauden kilpailutus on perusteltuna hankintalain mukainen ja mahdollinen.

Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä:

https://tarjouspalvelu.fi/UX/TP/SiirryTarjouspyyntoon/?tpId=502679&p=1110


 

Jaa sisältö

x