Fshky tietoa Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän sosiaali- ja terveyspalveluista sekä ympäristöterveyshuollosta  

Forssan seudun Juhlatalot Tervetuloa varaamaan juhlatilaa Forssan seudulta

Meitä varten omahame.fi 
Oma Häme -hankkeen kantava ajatus on osallisuus.
Siksi Oma Hämeen verkkopalvelu on rakennettu mahdollisimman informatiiviseksi, jotta kaikki valmistelutieto on läpinäkyvästi saatavilla.
- Jukka Lindberg, projektipäällikkö

Oma Hämeen verkkopalvelun kautta on helppoa seurata hankkeen valmistelua sekä osallistua, ideoida, kommentoida, keskustella ja kysyä. Tervetuloa mukaan yhteistyöhön!

Miielenterveystalossa on aikuisille ja nuorille luotettavaa tietoa, omahoito-ohjelmasta sekä palveluohjausta aikuisten ja nuorten mielenterveys ja päihdeasioihin liittyen.  

Minilex on EU:n rahoittama yleishyödyllinen kansalaisten, yritysten ja muiden yhteisöjen oikeusturvaa ja oikeuden saatavuutta parantava palveluiltaan monipuolinen ja uudenlainen lakiaiheinen verkkopalveluhanke.  

NÄIN HANKIT SÄHKÖLIITTYMÄN
Sähköliittymä kannattaa tilata ajoissa, jotta rakentaminen sujuu aikataulussa. Elenian internet-sivuilla on helppokäyttöinen hintalaskuri, jonka avulla saat kätevästi hinnan tarvitsemallesi uudelle sähköliittymälle tai vanhan liittymän muutostöille.
Tutustu laskuriin Elenian internet-sivuilla: www.elenia.fi/sahko/liittyman_hinnoittelu
Elenian Liittymämyynti
puh. 020 690 024 ma-pe 8-20, la 9-16
elenia

 

 

Suomi.fi on kansalaisille tarkoitettujen julkishallinnon verkkopalveluiden yhteinen osoite. Portaaliin on koottu kansalaisille tärkeitä tietoja ja palveluja, jotka ovat julkishallinnon organisaatioiden, kuntien tai niiden toimintaa täydentävien järjestöjen tuottamia.suomi.fi/suomifi