aa
 
 

Ajankohtaista


AJANKOHTAISTA

Ateriapalvelut siirtyvät Loimijoen kuntapalveluille 1.6.2019

Humppilan päiväkotien ja koulujen ateriapalveluiden tuottajana aloittaa 1.6.2019 Loimijoen kuntapalvelut eli LOIKU. Klikkaa tästä ja pääset lukemaan perheille toimitetun tiedotteen ateriapalveluiden siirtymisestä.


 

Tulevia tapahtumia


 
liikkapaiva2.jpg
 

VARDA - varhaiskasvatuksen tietovaranto 

Varhaiskasvatuksen tietovaranto (Varda) on uusi, 1.1.2019 käyttöönotettava kansallinen tietovaranto, joka sisältää tietoja varhaiskasvatustoimijoista, varhaiskasvatuksen toimipaikoista, varhaiskasvatuksessa olevista lapsista, lasten huoltajista ja varhaiskasvatuksen henkilöstöstä. Varhaiskasvatuksen tietovarannosta säädetään varhaiskasvatuslaissa. Tietovarannon pohjalta mm. edistetään varhaiskasvatuksen kehittämistä ja päätöksentekoa, tilastoidaan ja tutkitaan varhaiskasvatusta sekä hoidetaan viranomaistehtäviä. Varhaiskasvatuksen tietovarannon ylläpidosta vastaa Opetushallitus.

Varhaiskasvatuslain mukaan kunnalla on velvollisuus tallentaa tiedot varhaiskasvatuksen järjestäjästä ja toimipaikoista sekä lasten tiedot Vardaan 1.1.2019 lähtien. Tallennettavat tiedot sisältävät henkilötietoja varhaiskasvatuksessa olevista lapsista. Vardaan tallennettavat henkilötiedot lapsesta ovat:


Vardaan tallennetaan tietoja henkilöstöstä ja huoltajista 1.9.2019 lähtien. Henkilöstön ja huoltajien tietojen tallentamisesta tiedotetaan rekisteröityjä viimeistään kesällä 2019.

Alla linkit varhaiskasvatuksen asiakasperheisiin jaettavaan tiedotteeseen sekä Vardan tietosuojaselosteeseen:

Tiedote Varda-tietojärjestelmästä jaetaan perheisiin viikolla 3

Tietosuojaseloste Varda-tietojärjestelmä

 

Ajankohtaista

Asiakasmaksujen indeksitarkistukset

Varhaiskasvatuksen asiakasmaksuihin tehdään indeksitarkistus, joka tulee voimaan 1.8.2018. Kaikkien asiakkaiden maksupäätökset tehdään tarkistuksen johdosta uudelleen. Sivistyslautakunta on vahvistanut päivitetyn asiakasmaksuohjeen kokouksessaan 7.6.2018. Klikkaa tästä, niin pääset lukemaan asiakasmaksuohjeen.

Maksupäätösten tarkistuksen vuoksi kaikkien varhaiskasvatuksen asiakkaiden tulee toimittaa tuloselvitystiedot tarvittavine liitteineen 15.8.2018 mennessä. Asiakkaille toimitetaan lähiaikoina tuloselvityskaavake. Osa asiakkaista on kaavakkeen jo saanutkin toukokuun laskun mukana. Innokas postittaja (eli allekirjoittanut) laittoi uudet kaavakkeet myös tulevien ekaluokkalaisten vanhemmille. Heille tiedoksi, että kaavaketta ei tarvitse palauttaa, mikäli perheessä ei ole varhaiskasvatuksen piirissä jatkavia sisaruksia.

Yhteistyöterveisin
Katja Ojala
Puh. 050 542 2030

 


Hakemus varhaiskasvatukseen(pdf)

Hoitoaikojen ilmoittaminen (pdf)

Muutos hoitosopimukseen (pdf)

Tulotietojen ilmoittaminen (pdf)

Tulotietojen ilmoittaminen yrittäjille (pdf)

Hakemus maksuttomaan oppilaskuljetukseen (pdf)

Tietosuojaseloste kameravalvonta (pdf)/client/humppila/userfiles/muutos-hoitosopimukseen.pdf