Nuorisotoimi

Pääsiäishaaste! 

-Etsi kuvien kohteet ja ota todisteeksi selfie. Voit kiertää myös ystävien tai perheenjäsenten kanssa, ottakaa silloin yhteisselfie. Kuvassa ei ole pakko näkyä kasvot, voi näkyä myös esim. kenkä tai peukku. En julkaise kuvia mihinkään ja poistan ne, kunhan olen saanut nimen listaani.
-Jos et tunnista kohteita, kysy apua aikuisilta!
-Lähe kuvat Whatsappissa numeroon 050 3629166, tai instagramin directillä humppila_nuorisotoimi tai sähköpostilla maarit.iso-jaakkola@humppila.fi
- Osallistumispalkinnoksi pieni herkkupalkinto ja lisäksi arvotaan 3 isompaa herkkupalkintoa. Arvonta on tiistaina ja osallistumispalkintojen toimituksesta ollaan yhteydessä erikseen.
-Kulje varovasti liikenteessä ja huomioi muut liikenteessä olevat!
Nuorisotilatoiminta tauolla toistaiseksi. Siihen asti toimintaa järjestetään Discordissa, Teamsissa, Instagramissa...

Nuoriso-ohjaajaan voi olla yhteydessä seuraavin tavoin:

Nuoriso-ohjaaja ja etsivä nuorisotyöntekijä

Maarit Iso-Jaakkola
puh. 050 362 9166
maarit.iso-jaakkola@humppila.fi


Lasten ja nuorten taideleirit

Kesäisin kulttuuritoimi järjestää lapsille ja nuorille taideleirejä Kauppilan perinnetalossa.
Leirit ovat viikon mittaisia päiväleirejä ja omat leirinsä saavat joka kesä niin koululaiset kuin
alle kouluikäisetkin. Kauppilan perinnetalo tarjoaa hienot puitteet taideleirien toteuttamiselle. Päärakennuksessa on runsaasti tilaa ja pihapiirissä oleva navetta on kunnostettu ja valaistu sisältä. Leireillä lapset saavat mm. piirtää, maalata, askarrella, muovailla, tehdä puutöitä, näytellä, leikkiä, pelata... Myös retket ja vierailut kuuluvat leiriviikkojen ohjelmaan.


Kuvataideopetus

Kulttuuritoimen tavoitteena on usean vuoden ajan ollut saattaa mahdolliseksi saada kuvataideopetusta ympäri vuoden. Tätä toteutetaan siten, että kuvataidekerhot
toimivat syyskuusta toukokuuhun ja kesällä järjestetään taideleiri. Kuvataideopetus hankitaan ostopalveluna paikalliselta 4H-yhdistykseltä. Lisätietoja 4H-omilta sivuilta sekä Kuvataidekerhoista että 4H:n muusta toiminnasta:


Rysä

Yli 100 vuotta vanhassa rakennuksessa sijaitseva harrastetila Rysä on Kirkonkulman koulun alueella. Kunnassa tapahtuva kuvataideopetus toimii pääosin siellä. Lisäksi tilaa käyttävät 4H-kerhot sekä pari muuta harrastekerhoa.