sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Ilmakuva Humppilasta
 

HAE TALKOOLAISEKSI VENETSIALAISILLE!

Haluatko osaksi Venetsialaisten tunnelmaa ja festivaalin toteuttamista? Humppilan Venetsialaisten talkoohaku avautuu kesällä. Tutustuthan kuitenkin ensin siihen, mitä talkoolaisuus tapahtumassa pitää sisällään.

Huomioithan, että kaikkien talkoolaisten on oltava täysi-ikäisiä viimeistään ennen festivaalin alkamista 31.8.2024.

Mitä on tal­koo­lai­suus?
Talkootoiminta on vapaaehtoista toimintaa, josta ei makseta rahallista korvausta tai palkkaa – talkootyö ei siis ole sama asia kuin palkkatyö. Talkootehtävät ovat ohjattuja, eivätkä vaadi erillistä koulutusta tai ennakko-osaamista. Talkoolaiset saavat talkootodistuksen.

TALKOOTEHTÄVÄT VENETSIALAISILLA

Esimerkkejä talkootehtävistä:

Parkkipaikkaohjaus ja lipuntarkastus 

Parkkipaikkaohjaajat ja lipuntarkastajat ovat festarikävijöiden ensimmäinen kosketus festivaalialueeseen! Liput tarkastetaan pääportilla, jossa järjestyksenvalvojat suorittavat myös turvatarkastukset. Tehtävään perehdytetään ja tapahtuman järjestäjän henkilökuntaa on koko ajan paikalla auttamassa. Parkkipaikkaohjaajat huolehtivat, että parkkipaikka täytetään järjestyksessä ja liikkuminen alueella on turvallista. Tämä talkootehtävä sopii asiakaspalveluhenkisille, iloisille tyypeille ja lipun tarkastus käy hyvin myös ensikertalaisille!

Kierrätys ja siivous

Kierrätys- ja siivoustiimiläiset pitävät huolen siitä, että Lassarin ympäristö pysyy festivaalin aikana puhtaana ja viihtyisänä. Roskien kerääminen, asiakkaiden ohjeistaminen ja kierrättäminen tehdään ohjatusti joko pareittain tai ryhmässä. Tämä tehtävä sopii erinomaisesti kenelle tahansa, mutta varsinkin niille talkoolaisille, jotka haluavat päästä liikkumaan ympäri festarialuetta vuoronsa aikana.

Järjestyksenvalvonta

Kasarilla toimii useita järjestyksenvalvojia takaamassa festivaalikävijöiden turvallisuutta. Ammattilaisten rinnalle otamme avuksi myös järjestyksenvalvojatalkoolaisia: järjestyksenvalvonnan tehtävä on ennen kaikkea asiakaspalvelua, ja liittyy useimmiten esimerkiksi kulunvalvontaan ja asiakkaiden neuvontaan ja kohtaamiseen. Sinulla ei tarvitse välttämättä olla järjestyksenvalvojakorttia, mutta tietenkin siitä on etua!

Asiakaspalvelutehtävät

Festivaalialueelta löytyy monia erilaisia palveluita, kuten mm. infopisteet, VIP-asiakkaiden sekä backstage-palvelut. Näihin kohteisiin tarvitaan talkoolaisia, jotta asiat ja tilat pysyvät järjestyksessä ja palvelu pelaa. Näissä tehtävissä tärkeintä on positiivinen asenne ja ystävällisyys. Asiakaspalvelijat ovat osa kävijöiden ikimuistoista festarikokemusta!

Aputiimi

Kun jossain alueella tarvitaan apukäsiä, aputiimi rientää hätiin! Aputiimiin valitsemme talkoolaisia, jotka sopivat monenlaisiin hommiin ja ovat valmiita omaksumaan uutta lyhyessäkin ajassa. Saatat avustaa jossakin talkootehtävässä ruuhkahuipun aikaan tai auttaa talkootiimin työntekijöitä yksittäisissä tehtävissä. Jokaisen aputiimiläisen vuoro on erilainen!

Konkaritalkoolaiset

Mikäli olet jo kokenut konkari, voit hakemuksessasi ilmoittaa halukkuudestasi konkaritalkoolaisuuteen! Konkaritalkoolaiset ohjeistavat ja neuvovat muita talkoolaisia eri tehtävissä. Olemme konkaritalkoolaiseksi haluaviin yhteydessä erikseen ja kerromme lisää!

Anniskelu- ja ruokaravintolat

Anniskelu- ja ruokaravintoloissa talkoilu sopii kohtaamisista ja tapahtumarikkaasta ympäristöstä kiinnostuneille, reippaille ja omatoimisille talkoolaisille! Anniskelu- ja ruokaravintoloiden ammattilaisten tukeksi tarvitaan myös talkoolaisia. Tehtäväsi voi sisältää esimerkiksi kassatehtäviä ja muuta asiakaspalvelua tai pisteiden siisteydestä ja tarvikkeista huolehtimista. Tarve näihin tehtäviin määräytyy anniskelu- ja ruokayritäjien toimesta.

Muut tehtävät

Venetsialaislla on tarjolla myös monia pienempiä talkootehtäviä, joten kerro hakemuksessa rohkeasti osaamisestasi tai mielenkiinnonkohteistasi. Myös pienempiä, yksittäisiä asiakaspalvelutehtäviä on paljon! Täytäthän hakemuksesi huolellisesti!

NÄIN HAET TALKOOLAISEKSI

Tähän avautuu kesän aikana linkki.

Mikäli sinulle herää kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä!

 

Jaa sisältö

x