sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Ilmakuva Humppilasta
 


Twins Action

Twins Action on uusi tulokas coverbändien kentällä. Meininki on reipas ja energinen. Biisilistoilta löytyy pääosin kotimaista ja ulkomaista pop-musiikkia.

Solistit ovat Somerolaissyntyiset kaksoset Minna ja Mika Luoto. Laulaminen ollut mukana heidän elämässä pienestä pitäen. Hyvän meiningin takaa myös vankalla kokemuksella varustettujen soittajien ryhmä.

LeeWings

LeeWings esittää mestarilliset tulkintansa legendaarisen Leevi and the Leavingsin kuolemattomista hiteistä.

Facebook:

OG Ulla-Maija

Suomalaisen “gangstaräpin” suurimpiin nimiin kuuluva OG Ulla-Maija on kerännyt Youtubessa julkaisemilleen videoille yli 30milj katselukertaa.

OG Ulla-maijan loppuunmyydyt keikat sekä tuplaplatinaa Spotifyssa streamannut MAKIA kappale puhuvat puolestaan! Tästä showsta ei energia lopu kesken!

Facebook

Kotisivut

Cyan Kicks

Elektronisen musiikin vaikutteiden ja raskaamman hevin välimaastossa seikkaileva Cyan Kicks potki ovet sisään Uuden Musiikin Kilpailussa 2024! Yhtyeen kisabiisi Dancing With Demons käsittelee omien sisäisten varjojen valjastamista voimavaraksi ja sitä on ollut tekemässä mm. Muse-yhtyeestäkin tunnettu Dan Lancaster. Laulaja Susanna Alexandran, kitaristi Niila Perkkiön, basisti Leevi Erkkilän ja rumpali Pietari Reijosen muodostama nelikko oli mukana UMK:ssa toista kertaa. Kokoonpano sijoittu toiseksi jo kaudella 2022.

Facebook

Website

Väliaijat soittaa Dj Clinte

 

Jaa sisältö

x