sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Ilmakuva Humppilasta
 

Vapaa sivistystyö

Humppilassa vapaa sivistystyö järjestetään yhteistyönä seudun muiden kuntien kanssa.

Jokiläänin kansalaisopisto

Jokiläänin kansalaisopisto on Humppilan, Jokioisten ja Ypäjän kuntien omistama ja ylläpitämä yleissivistävä oppilaitos, jonka toiminta-alueen omistajakunnat yhdessä muodostavat. Opisto järjestää kursseja kaikkien kolmen kunnan alueella. Lisätietoja opistosta saat opiston omilta sivuilta.


Wahren-opisto

Wahren-opisto on kansalaisopisto, joka tarjoaa itsensä kehittämisestä kiinnostuneille  mahdollisuuden oppia ja kokeilla uusia asioita sekä kohdata ihmisiä.  Toiminnan tarkoitus on henkisen hyvinvoinin ja elinikäisen oppimisen  mahdollistaminen.


Lounais-Hämeen musiikkiopisto

Lounais-Hämeen musiikkiopisto on lapsille ja nuorille musiikinopetusta antava lakisääteistä valtionapua saava oppilaitos. Sen eri osastot ovat: musiikin varhaiskasvatus eli musiikkileikkikoulu, perusopetus ja musiikkiopisto. Lisäksi opistossa on avoin osasto, joka nimensä mukaisesti on avoin eri-ikäisille oppilaille.

Annamme  opetusta Forssassa Kehräämöalueella Isossa Kehräämössä ja  Lankavärjäämöllä, jossa toimii musiikkileikkikoulu. Lisäksi toimimme  Somerolla ja musiikkileikkikoulu myös Urjalassa, Jokioisilla, Tammelassa  ja Humppilassa.

 

Jaa sisältö

 
 
x