Kunnan vinkit poikkeukselliseen arkeen

06.05.2020

Humppilan kunnan nuorisotoimi ja liikuntatoimi järjestävät 6.-17.5. kaikille avoimen liikunnallisen tehtävätempauksen


Humppilan kunnan nuorisotoimi ja liikuntatoimi järjestävät 6.-17.5. kaikille avoimen liikunnallisen tehtävätempauksen. Tartu tilaisuuteen: suorita tehtävät ja voita! Olet mukana arvonnassa, kun suoritat viisi tehtävää sääntöjen mukaan. Arvontapalkintoina on kolme 50€:n arvoista lahjakorttia Fiilismarkettiin.


Tehtävätempauksen säännöt:

Tehtävä 1: Etsi kuvien 1a ja 1b kohteet pururadalta. Kun löydät kohteet, niin ota kuvat todisteeksi.

Tehtävä 2: Etsi kuvan 2 kohde. Kun löydät kohteen, niin ota kuva todisteeksi.

Tehtävä 3: Etsi kuvan 3 kohde. Kun löydät kohteen, niin ota kuva todisteeksi.

Tehtävä 4: Treeni Silvalan puistossa: Treenaa oman kunnon mukaan vähintään 20 minuutin ajan Silvalan puistossa ( kuntolaitteet, leikkipaikka tai esim. venyttelyä, oma jumppa). Kun suoritat tehtävän, niin ota kuva todisteeksi.

Tehtävä 5: Kierros kentällä: Kävele tai juokse vähintään yksi kierros yleisurheilukentällä. Kun suoritat tehtävän, niin ota kuva todisteeksi.

Lähetä todistekuvat sekä osallistujan nimi Whatsappilla nuoriso-ohjaaja Maaritille 050 3629166. Kuvassa ei tarvitse olla kasvoja, voi olla esimerkiksi käsi tai jalka. Kuvia ei julkaista ja ne poistetaan heti, kun nimi on laitettu arvontaan mukaan.

Jos et voi ottaa kuvia, niin kerro lyhyesti suorituksesta tekstiviestillä tai soittamalla liikunnanohjaaja Marinalle 044 706 4427.

Iloisia ulkoiluhetkiä toivottavat Maarit ja Marina