Vapaa sivistystyö

Humppilassa vapaa sivistystyö järjestetään yhteistyönä seudun muiden kuntien kanssa.

Jokiläänin kansalaisopisto

Jokiläänin kansalaisopisto on Humppilan, Jokioisten ja Ypäjän kuntien omistama ja ylläpitämä yleissivistävä oppilaitos, jonka toiminta-alueen omistajakunnat yhdessä muodostavat. Opisto järjestää kursseja kaikkien kolmen kunnan alueella. Lisätietoja opistosta saat opiston omilta sivuilta.


Wahren-opisto

Wahren-opisto on kansalaisopisto, joka tarjoaa itsensä kehittämisestä kiinnostuneille  mahdollisuuden oppia ja kokeilla uusia asioita sekä kohdata ihmisiä.  Toiminnan tarkoitus on henkisen hyvinvoinin ja elinikäisen oppimisen  mahdollistaminen.


Lounais-Hämeen musiikkiopisto

Lounais-Hämeen musiikkiopisto on lapsille ja nuorille musiikinopetusta antava lakisääteistä valtionapua saava oppilaitos. Sen eri osastot ovat: musiikin varhaiskasvatus eli musiikkileikkikoulu, perusopetus ja musiikkiopisto. Lisäksi opistossa on avoin osasto, joka nimensä mukaisesti on avoin eri-ikäisille oppilaille.

Annamme  opetusta Forssassa Kehräämöalueella Isossa Kehräämössä ja  Lankavärjäämöllä, jossa toimii musiikkileikkikoulu. Lisäksi toimimme  Somerolla ja musiikkileikkikoulu myös Urjalassa, Jokioisilla, Tammelassa  ja Humppilassa.