aa
 
 

Elinkeinoelämä


 

ELINKEINOELÄMÄ

Humppilan kunta tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat kunnalliset palvelut, elinvoimaisen yritystoiminnan sekä hyvän yksityisen palveluvarustuksen. Kunnan valtasuonina sykkivät valtatie 2, Helsinki - Pori ja valtatie 9, Turku -Tampere sekä Turku -Toijala rautatie. Palvelualojen merkitys on kasvanut viime vuosina nopeimmin. Valtatie 2:n yritysalueille on tullut uusia yrittäjiä ja yrityksiä. Uudistuminen jatkuu edelleen. Yli miljoonan vuotuisen asiakkaan kauppakeskittymä tarjoaa mahdollisuuden nykyisille yrittäjille toimintansa kehittämiseen sekä uusille yrityksille oivan alueen sijoittua.

Humppilan kunta on asukaslukuun suhteutettuna yksi Suomen yritysvaltaisimmista kunnista. Panostamme yritystoiminnan kehittämiseen niin toimivien kuin uusienkin yrittäjien kanssa.

Kunta huolehtii alueensa toimitiloihin, tontteihin ja sijoittumiseen liittyvistä käytännön asioista ja opastaa tarvittavien yhteyksien löytämisessä.

YRITYSNEUVONTA

Humppilan, Jokioisten ja Ypäjän yhteinen yritysasiamies Jarmo Kujanpää on tavattavissa kunnanvirastolla torstaisin tai sopimuksen mukaan. Yritysasiamiehen laajan tehtävänkuvan vuoksi tapaamisista on hyvä sopia etukäteen.

Yhteystiedot:

Jarmo Kujanpää
Yritysasiamies, Jokioinen, Ypäjä, Humppila
Puh. 040 588 0007
jarmo.kujanpaa@jokioinen.fi
Keskuskatu 29, 31600 Jokioinen

Jari Keskitalo
Kunnanjohtaja
puh. 044 706 4447
jari.keskitalo@humppila.fi