Ajankohtaista

19.11.2018

Vuoden urheilijat ja kunnon kuntalainen

Ehdotukset vuoden urheilijaksi ja kunnon kuntalaiseksi


On taas aika ehdottaa vuoden urheilijoita ja kunnon kuntalaista. Tänä vuonna palkitaan vuoden urheilija, tyttö-ja poikaurheilija sekä kunnon kuntalainen.

Humppilan kunta palkitsee menestyneitä urheilijoita vuosittain. Elämänlaatulautakunta jakaa vuoden parhaille urheilijoille stipendirahaa.  Lisäksi elämänlaatulautakunta valitsee Kunnon kuntalaisen. Stipendien saajia ja Kunnon kuntalainen -tunnustuksen saajia saavat ehdottaa urheiluseurojen lisäksi myös kuntalaiset.

Kunta palkitsee menestyneitä oman kunnan urheilijoita seuraavin kriteerein:

  • urheilijan on oltava kirjoilla Humppilan kunnassa
  • palkintoon oikeuttaa hyvä sijoittuminen lajin pm-, SM- tai sitä korkeamman tason kisoissa tai urheilija edustaa Suomea lajinsa PM-, EM-, MM- tai Olympiakisoissa tai lajinsa maaottelussa
  • huomioidaan sarjat 15-vuotiaista alkaen

Lisäksi palkitaan vuoden tyttö- ja poikaurheilija. Valintaan vaikuttavat mm. menestys, urheilullisuus, positiivisuus ja terveelliset elämäntavat.

Kunnon kuntalainen -tunnustuksella halutaan nostaa kunto-, harraste- ja terveysliikunnan arvostusta ja edistämistä. Kunnon kuntalaiseksi voidaan valita henkilö, joka esimerkillään edistää liikunnan harrastamista ja muita terveitä elämäntapoja.

Ehdotukset perusteluineen voi lähettää toimistosihteerille tiia.reiman@humppila.fi 15.12.2018 mennessä.