sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Ilmakuva Humppilasta
 

Ajankohtaista

09.05.2024

Lotan päivän Juhlakahvit Humppilassa lauantai-iltapäivänä 11.5.2024


Muistutus ja kutsu: Lotan päivän Juhlakahvit Humppilassa lauantai-iltapäivänä 11.5.2024


Humppilan kunta jatkaa vuonna 2023 käynnistettyä Lotan päivän Juhlakahvien perinnettä, yhdessä Humppilan seurakunnan kanssa. Vuotuinen juhlatilaisuus järjestetään lottien ja pikkulottien, sekä kaikkien sotasukupolvemme naisten kunniaksi.

Lotan päivän Juhlakahvien tämän vuoden juhlapuhuja on pitkäaikainen lottaperinnetoiminnan aktiivi, Hämeenlinnan Lottaperinneyhdistyksen aikaisempi puheenjohtaja Sirkus Mattila. Juhlapuheen aiheena on "Lottatoiminnan merkitys itsenäisyytemme säilymisessä".

Lotan päivän Juhlakahveilla kuullaan myös Humppilan vt. kunnanjohtaja Antti Ahosen tervehdys ja Humppilan seurakunnan tervehdys. Juhlakahveilla tarjotaan Lottakanttiinin sitruunaista leivoskakkua. Tilaisuus on avoin kaikille ja maksuton. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Vuoden 2024 Lotan päivän juhlakahvit järjestetään Humppilan Kunnantalolla, osoitteessa Kisakuja 2, Humppila, Lotan päivän aattona, lauantaina 11.5., kello 12.30 alkaen.

Humppilan Lotan päivän Juhlakahvien erityisiä kunniavieraita ovat lotat, pikkulotat sekä muut sota-aikana rintamaa palvelleeseen toimintaan osallistuneet naiset, kuten työväen naisjärjestöissä tai sotilaskotisisarissa puolustusvoimia sodan aikana tukeneet.

Kunta on pyrkinyt mahdollisuuksien mukaan tiedottamaan tilaisuudesta Humppilan alueen lottatoimintaan osallistuneille, vielä elossa olevia lottia ja pikkulottia. Lottatoimintaan osallistuneista ei ole samalla tavalla kattavaa rekisteriä, kuin veteraanitunnuksen haltijoista.


Lisätietoja Lotan päivän Juhlakahveista Humppilassa:


Antti Ahonen, vt. kunnanjohtaja
p. 044 7064447
antti.ahonen@humppila.fi

 

Jaa sisältö

x