Ajankohtaista

20.09.2023

TIEDOTE: Humppilan kunta hakee 150-vuotisjuhlalogoa avoimella kilpailulla


 

HUMPPILAN KUNNAN TIEDOTE, JULKAISUVAPAA HETI

 

Humppilan kunta hakee 150-vuotisjuhlalogoa avoimella kilpailulla

 

Humppilan kunta täyttää 150 vuotta vuodenvaihteessa 2023–2024.

Varsinainen Humppilan kunnan syntymäpäivä, eli Humppilan ensimmäisen kuntakokouksen 150-vuotispäivä on tänä vuonna, joulukuun 7. päivänä 2023. Kunnan hallinto aloitti aikoinaan varsinaisesti toimintansa vuoden 1874 alusta. Humppilan kunta onkin päättänyt viettää 150-vuotisjuhlavuotta joulukuun 7. päivästä 2023 alkaen, seuraavan vuoden loppuun eli joulukuun loppuun 2024 saakka.

 

Humppilan kunta on asettanut virallisen vuosijuhlatoimikunnan valmistelemaan 150-vuotisjuhlasuunnitelmia. Kunnanhallituksen puheenjohtaja Kari Ahola (kesk.) johtaa vuosijuhlatoimikuntaa, ja varapuheenjohtajina toimivat Marita Ketola (sd.) sekä Tanja Leinonen (kok.). Vuosijuhlatoimikunnan päätöksenteon valmistelijana ja esittelijänä toimii vt. kunnanjohtaja Antti Ahonen.

 

Vuosijuhlatoimikunta etsii suunnittelijaa 150-vuotisjuhlavuosilogolle. Kaikki kiinnostuneet voivat hakea kutsukilpailuun mukaan. Toimikunta valitsee varsinaiset kilpailijat hakijoiden joukosta. Kaikki varsinaiseen kilpailuun valittavat saavat palkkion, ja varsinaisen logon suunnittelijaksi valittava suuremman palkkion.

 

– Erityisen mielellämme toivomme, että nuoria ja opiskelijoita, esimerkiksi grafiikan alan opiskelijoita hakee mukaan kilpailuun. Kilpailun hakuaikaa on jatkettu. Hakijoita on jo useita, mutta mukaan mahtuu, kertoo Humppilan kunnanjohtaja Antti Ahonen.

 

– Kilpailuun hakija voi olla minkä ikäinen, kokoinen tai näköinen vain, ja mistä vain kotoisin. Totta kai toivomme mukaan useita humppilalaisia kilpailijoita, mutta myös esimerkiksi pääkaupunkiseudulla grafiikan alan opiskelijoiden vuosijuhlalogokilpailumme on herättänyt kiinnostusta, jatkaa Ahonen.

 

Vuosijuhlalogokilpailuun voi hakea mukaan maanantai-iltaan 25. syyskuuta saakka, ilmoittamalla asiasta kunnanjohtaja Antti Ahoselle, tai Humppilan kunnan kulttuurikoordinaattori Maria Vallalle. Vuosijuhlatoimikunta valitsee hakijoiden joukosta kutsukilpailuun mukaan pyydettävät. Varsinaisen vuosijuhlalogon suunnitteluun on aikaa neljä viikkoa.

 

LISÄTIETOJA:

 

Antti Ahonen

Humppilan vt. kunnanjohtaja

antti.ahonen@humppila.fi

p. 044 706 4447

 

Maria Valta

Humppilan vs. kulttuurikoordinaattori

maria.valta@humppila.fi

p. 044 715 3635

 

*****

 

HAKUILMOITUS


ILMOITTAUTUMISTA HUMPPILAN KUNNAN VUOSIJUHLALOGOKILPAILUUN ON JATKETTU – KAIKILLE KILPAILUUN MUKAAN VALITUILLE PALKKIO!

 

Humppilan kunta on käynnistänyt kutsukilpailun, jonka tavoitteena on valita logo Humppilan kunnan 150-vuotisjuhlavuodelle, jonka vietto alkaa 7.12.2023 ja jatkuu vuoden 2024 loppuun.

 

HAKUA VUOSIJUHLALOGOKILPAILUUN ON JATKETTU!

Kaikki kiinnostuneet voivat hakea mukaan logokilpailuun kilpailijaksi, maanantai-iltaan 25.9.2023 kello 17.30 saakka!

 

Mukaan hakeminen on helppoa: lähetät vain lyhyet perustelut,

miksi olet kiinnostunut suunnittelemaan logon.

Oletko ehkä harrastanut tai opiskelet graafista suunnittelua? 

Tai aihe kiinnostaa muulla tavoin?


Humppilan kunnan vuosijuhlatoimikunta valitsee kutsukilpailuun kutsuttavat kokouksessaan maanantai-iltana 25.9.2023. Varsinaista suunnitteluaikaa tulee olemaan vajaa kuukausi.

 

KAIKKI KILPAILUUN MUKAAN KUTSUTTAVAT SAAVAT RAHALLISEN KORVAUKSEN,

ja varsinaisen valittavan logon suunnittelija saa isomman korvauksen.

 

Ilmoittaudu vuosijuhlalogon suunnittelukilpailuun laittamalla sähköpostia joko osoitteeseen:

 

antti.ahonen@humppila.fi

 

tai

 

maria.valta@humppila.fi

 

LISÄTIETOJA:

Antti Ahonen, vt. kunnanjohtaja

antti.ahonen@humppila.fi

p. 044 706 4447