Ajankohtaista

09.06.2020

Humppilan kunta hakee kunnanjohtajaa


Kunnanjohtajan viran hakuilmoitus

Humppila on rauhallinen, turvallinen ja idyllinen kunta keskellä kauneinta Lounais-Hämettä. Keskeinen sijaintimme 2- ja 9-teiden risteysalueen tuntumassa ja Humppilan rautatieasema mahdollistavat hyvät sijoittumismahdollisuudet eri alojen yrityksille sekä työssäkäynti- ja asiointiyhteydet Tampereelle, Turkuun, Poriin ja Helsinkiin.

 Kuntamme on noin 2200 asukkaan maaseutukunta. Tarjoamme asukkaillemme toimivat peruspalvelut. Meillä on yhteisöllisyyttä, pienet kodikkaat koulut, uimapaikka keskellä kylää, metsiä vaellettavaksi, peltoja viljeltäväksi, tontteja rakennettavaksi, isoja pihoja kirmattavaksi, uusi päiväkoti ja toimintapuisto sekä uusittu urheilu- ja pesäpallokenttä. Vanhalta idylliseltä asemalta voit hypätä höyryveturin kyytiin ja tuntea tuulahduksen historiaa.  

HAEMME KUNNANJOHTAJAA

toistaiseksi voimassaolevaan virkasuhteeseen.

Kunnanjohtajan tehtävänä on kunnan hallinnon ja talouden johtaminen, taloudenhoidon ja elinkeinoelämän kehittäminen, kuntamarkkinointi ja alueellinen yhteistyö. Kunnanjohtaja vastaa kunnan toiminnan tehokkuudesta ja taloudellisuudesta sekä kunnan ulkoisesta ja sisäisestä tiedottamisesta ja viestinnästä.

Tehtävän kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä kunnallishallinnon ja -talouden tuntemus.  

Haemme tehtävään henkilöä, joka on yhteistyökykyinen ja määrätietoinen, tulevaisuuteen suuntaava, aktiivinen verkostoituja sekä innovatiivinen kunnan markkinoija ja kehittäjä.

Hakijan tulee omata hyvät esimiestaidot ja esimieskokemusta.

Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla. Virkaan valittavan on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset palkkatoivomuksineen www.kuntarekry.fi kautta 30.6.2020 mennessä.

Haastattelut pidetään ti 7.7 ja ke 8.7. Humppilan kunnanvirastolla.

Lisätietoja antavat:

kunnanvaltuuston puheenjohtaja Marita Ketola, puh. 040 771 1620,

kunnanhallituksen puheenjohtaja Kari Ahola, puh. 040 069 4035,

kunnanjohtaja Jari Keskitalo, puh. 044 706 4447 (kesälomalla 12.6. - 28.6.),

hallintojohtaja Susanna Hokkanen, p. 044 729 4881

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@humppila.fi