Ajankohtaista

20.02.2019

Vuoden 2018 parhaat Humppilalaiset urheilijat, poika- ja tyttöurheilija sekä kunnon kuntalainen on valittu!

Palkitsemistilaisuus pidettiin eilen valtuuston kokouksen yhteydessä. Kunnon kuntalaiseksi valittiin Marja Ylärakkola, vuoden parhaiksi urheilijoiksi valittiin Tuomo Haaksi, Jarmo Hyytiäinen ja Ville Tuki, tyttöurheilijaksi valittiin Essi Hirvioja ja poikaurheilijaksi Jesse Tuki. Lisäksi kunnan pitkäaikainen luottamushenkilö ja valtuutettu Markku Niininen täytti 70-vuotta. Onnittelut kaikille!


Marja Ylärakkola on toiminut 1.1.2008 lähtien urheilu- ja liikuntatoimen liikunnanohjaajana. Sitä ennen Marja toimi nuorisotyön hallintoalalla harrastusohjaajana ajalla 16.10.2002 – 31.12.2007. Marja on pitänyt huolta humppilalaisten kunnosta vetämällä suosittuja jumppia useampana päivänä viikossa.

Tuomo Haaksi voitti kultaa ja pronssia taekwondon sm-kisoissa. Tuomo on nuorten kanssa paljon tekemisissä ja pyrkii toiminnallaan parantaan nuorten toimintaa. Lainattu seuran facebook sivuilta kuvaamaan Tuomoa : "Tuomon menestystä ja saavutusta voi pitää huikeana, kun huomioi yrittäjän arjen haasteet ja puutteet treeni- sekä sparrikavereiden osalta. Seuratasolla saavutus on merkittävä esimerkki kaikille kilpailijoille, koska se osoittaa, että myös muut voivat saavuttaa saman tavoitteen."

Ville Tuki osallistui ensimmäistä kertaa aikuisten Kalevan kisoihin, lajinaan korkeushyppy ja sijoitus oli 14. tuloksella 194cm. Oman ikäluokkansa SM-kisoissa(M17) Ville saavutti korkeushypyssä hopeaa tuloksella 192cm. Tulos oikeutti valintaan nuorten Suomi-Ruotsi maaotteluun. Kauden aikana Ville paransi ennätystään mutamaan otteeseen ja lopulta ennätys kirjataan lukemin 196cm. Piirinmestaruus-tasolla Ville sijoittui korkeushypyssä hopealle M17 sarjassa. Toisena lajina Villellä on lentopallo, jossa hän osallistui joukkueineen A-poikien SM- ja 1-sarjaan ja Miesten 2-sarjaan.Miesten 2-sarjassa Ville joukkueineen karsi kauden lopuksi noususta 1-sarjaan.

Jarmo Hyytiäinen saavutti Suomen mestaruuden trap-ammunnassa sarjassa M50.

Essi Hirvioja on vuoden aikana noussut Hämeenlinnan Lentopallokerhon naisten edustusjoukkueeseen päästen mukaan Naisten Liigaan ja Mestareiden Liigaan.

Jesse Tuki osallistui oman ikäluokkansa SM-kisoihin(M14) korkeushypyssä, jossa saavutuksena oli joukkuekisan 4. Lisäksi Jesse juoksi Tammelan Ryskeen joukkueessa yleisurheilun SM-viesteissä(sarja M15) kolmesssa joukkueessa (4*80maj, 4*100m ja 4*800m). Piirinmestaruus-kisoissa Jesse hyppäsi 3-loikassa kolmanneksi tuloksella 9,74m sarjassa M14. Piirinmestaruus-viesteissä Jesse juoksi kolmessa joukkueessa(sarja M15,4*80maj, 4*100m ja 4*800m) saavuttaen yhden hopean ja kaksi pronssia. Toisena lajina Jessellä on lentopallo, jossa hän osallistui joukkueineen C-poikien SM -ja 1-sarjaan.

Markku Niininen on toiminut kunnallispolitiikassa vuodesta 1972 lähtien useissa eri luottamustoimissa. Hän täytti 70-vuotta 27.1.2019.


Kuvassa: Markku Niininen, Marja Ylärakkola, Jarmo Hyytiäinen, Tuomo Haaksi, Jesse Tuki ja Ville Tuki. Kuvasta puuttuu Essi Hirvioja, joka ei päässyt osallistumaan tilaisuuteen liigapelin vuoksi.