aa
 
 

Ajankohtaista


AJANKOHTAISTA

 

Tulevia tapahtumia

Kesäpäivystysaika on alkanut 18.6.2018  ja kaikki päiväkotilaiset ovat siirtyneet Niittykujalle. Ryhmät toimivat Niittykujalla elokuun alkuun asti. Näillä näkymin toiminta uudessa päiväkodissa alkaa ma 6.8.2018. Pidetään peukkuja ; )

 
liikkapaiva2.jpg
 

AVOIN TYÖPAIKKA:

Ryhmäavustaja

Työavain (Kuntarekry):

191632

Työn luonne: 

Osa-aikatyö

Haku päättyy:

7.8.2018 15:00

Työsuhteen kesto:

Määräaikainen (6-12kk)

Palkka: 

Kvtes:n mukainen (05VKA070)

Työ alkaa:

13.8.2018 tai sopimuksen mukaan.


Työn kuvaus

Etsimme työntekijää osa-aikaiseen (50%) ja määräaikaiseen ryhmäavustajan työsuhteeseen päiväkodin esiopetusryhmään.

Ryhmäavustajan tehtäviin kuuluvat mm. lasten päivittäiset hoito- ja huolenpitotehtävät, lasten ohjaaminen opetustilanteissa ja osallistuminen lapsen kuntoutukselliseen toimintaan esiopetusryhmässä. Pidämme tärkeänä lasta osallistavaa työskentelyotetta, sekä innostunutta ja positiivista asennetta. Arvostamme myös yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Avustajalta edellytetään tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta (esim. koulunkäynnin ohjaaja, lähihoitaja, lastenohjaaja, perhepäivähoitaja) ja kokemusta lasten parissa työskentelystä. Avustajalla olisi hyvä olla myös kokemusta erilaisten kuntouttavien menetelmien käyttämisestä.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Työsuhteen alussa on koeaika.

Työhakemukset toimitetaan ensisijaisesti kuntarekryn kautta.

Organisaation kuvaus

Humppila on pieni, rauhallinen, turvallinen ja idyllinen kunta keskellä kauneinta Kanta-Hämettä. Täältä on hyvät liikenneyhteydet niin Turkuun, Tampereelle, Poriin kuin Helsinkiinkin. Meillä on mm. yhteisöllisyyttä ja pienet kodikkaat koulut, joiden opetusryhmien kokoa voi vain kadehtia.

Humppilassa on uimapaikka keskellä kylää, metsiä vaellettavaksi, peltoja viljeltäväksi, tontteja rakennettavaksi, isoja pihoja kirmattavaksi, ihka uusi päiväkoti ja vieläpä uusi urheilu- ja pesäpallokenttäkin. Suomen paras kenkäkauppa. Ja vaikka mitä muuta.

Humppilan kunta on savuton työnantaja.

Yhteystiedot

Varhaiskasvatusjohtaja Katja Ojala, puh. 050 5422 030

katja.ojala@humppila.fi

www.humppila.fi


 

Ajankohtaista

Asiakasmaksujen indeksitarkistukset

Varhaiskasvatuksen asiakasmaksuihin tehdään indeksitarkistus, joka tulee voimaan 1.8.2018. Kaikkien asiakkaiden maksupäätökset tehdään tarkistuksen johdosta uudelleen. Sivistyslautakunta on vahvistanut päivitetyn asiakasmaksuohjeen kokouksessaan 7.6.2018. Klikkaa tästä, niin pääset lukemaan asiakasmaksuohjeen.

Maksupäätösten tarkistuksen vuoksi kaikkien varhaiskasvatuksen asiakkaiden tulee toimittaa tuloselvitystiedot tarvittavine liitteineen 15.8.2018 mennessä. Asiakkaille toimitetaan lähiaikoina tuloselvityskaavake. Osa asiakkaista on kaavakkeen jo saanutkin toukokuun laskun mukana. Innokas postittaja (eli allekirjoittanut) laittoi uudet kaavakkeet myös tulevien ekaluokkalaisten vanhemmille. Heille tiedoksi, että kaavaketta ei tarvitse palauttaa, mikäli perheessä ei ole varhaiskasvatuksen piirissä jatkavia sisaruksia.

Yhteistyöterveisin
Katja Ojala
Puh. 050 542 2030

 

Pedanet

Hakemus varhaiskasvatukseen(pdf)

Hoitoaikojen ilmoittaminen (pdf)

Tulotietojen ilmoittaminen (pdf)

Tulotietojen ilmoittaminen yrittäjille (pdf)

Hakemus maksuttomaan oppilaskuljetukseen (pdf)