Ajankohtaista

11.05.17Urakoitsijat urheilukentälle ja päiväkodille

Humppilan kunnanhallitus valitsi maanantaina 8.5. urheilukentälle ja päiväkodille urakoitsijat. Urheilukentän tarjousten käsittely oli yksinkertaisempaa, sillä siinä hyväksyttiin  urakkatarjouspyynnön mukaisesti halvin tarjous, joka täyttää urakkatarjouspyynnön vaatimukset. Päiväkodin tarjouksia arvioitaessa hinnan painoarvo oli 60 % ja laadun painoarvo 40 %. Laatuarvioinnissa arvioitiin rakennuksen arkkitehtuuria ja toimivuutta.

Saimme molempiin rakennushankkeisiin erinomaiset ja toteuttamiskelpoiset ratkaisut. Kilpailutuslainsäädännön vuoksi emme voi vielä tiedottaa tarkoista tarjoussummista, mutta Jäämestarien tarjous urheilukentän rakentamisesta oli muihin viime aikoina tehtyihin kenttiin verrattuna hyvin kilpailukykyinen ja Siklatilojen tarjouksessa hinta ja laatutekijät kohtasivat meitä kaikkia humppilalaisia veronmaksajia miellyttävällä tavalla.

Tiedotamme asiasta enemmän heti, kun se on kilpailutuslainsäädännön mukaan mahdollista. Samassa yhteydessä järjestämme kuntalaisille mahdollisuuden tutustua uutta päiväkotia koskeviin havainnekuviin.


« Takaisin
« Ajankohtaiset - arkisto

Yhteystiedot

HUMPPILAN KUNTA
Kisakuja 2
31640 Humppila

Sähköposti
neuvonta [at] humppila.fi

Puh. ks. henkilökunnan suorat numerot
Fax.   03  418 0600

Verkkolaskutusosoite:
 003701464560

Operaattori Logica, välittäjän tunnus 003703575029

Löydä Humppilaan

Pikalinkit